leerKRACHT-webinar 'De Stem van de Student in het mbo'


Meld je aan voor het gratis webinar voor het mbo op 2 juni om 15:30

Voor zowel docenten als studenten zijn het nog steeds bijzonder uitdagende tijden. Veel online lessen met weinig onderling contact. Steeds meer jongeren kampen met motivatieproblemen en het is een uitdaging om de betrokkenheid hoog te houden.

Dat probleem hoef je niet in je eentje op te lossen. Binnen de leerKRACHT-aanpak werken inmiddels duizenden docenten met de Stem van de Student. Door het inzetten van (elementen) van het Verbeterbord in de klas of door Leerlingarena's worden studenten gehoord, doelen omgezet in acties en groeit de betrokkenheid.

Iets voor jou? Meld je dan aan voor het mbo-webinar.Voor wie is het mbo-webinar op 2 juni?

 • Je bent teamleider of docent in het mbo
 • Je wilt meer weten over de leerKRACHT-aanpak, en hoe je aan de slag kunt met de stem van de student
 • Je school doet nog niet mee aan het leerKRACHT-programma


mbo-webinar 2 juni

Meld je hier aan voor het leerKRACHT webinar voor het mbo op 2 juni om 15:30

Meld je aan

Wat ga je doen in dit mbo-webinar?

In dit webinar van een uur, krijg je meer te horen over hoe je aan de slag gaat met de Stem van de Student en kom je meer te weten over een cultuur van elke dag samen een beetje beter.

 1. Het leerKRACHT-verhaal
  Je maakt kennis met de leerKRACHTaanpak die een lerende cultuur op school creëert;
 2. De Stem van de Student
  Je krijgt handvatten hoe je het eigenaarschap en de betrokkenheid kan vergroten door te luisteren naar de Stem van de student
 3. Impact op het mbo
  Al honderden teams in het mbo werken met de leerKRACHT-aanpak. Je hoort hoe je hier met je team eerste stappen in kan zetten

Stel al je vragen over leerKRACHT in de praktijk tijdens dit gratis, kleinschalige en interactieve webinar (max 30 plekken per webinar).


Bekijk de video over de aanpak van leerKRACHT in het mbo


Impact in het MBO


Contact

Wil je hier niet op wachten en vrijblijvend onderzoeken hoe jullie schoolambitie en de leerKRACHT-aanpak op elkaar aansluiten? Neem dan contact met ons op, dan maken we een persoonlijke video afspraak.