Maak kennis met leerKRACHT op het leerKRACHT Lab

Wil je kennis maken met leerKRACHT en de leerKRACHT-instrumenten? Of wil je in gesprek met docenten over hun ervaring met de impact van leerKRACHT op hun school? Kom dan naar het leerKRACHT Lab op woensdag 15 november in Amsterdam.

Van 16.00 tot 17.30 bieden wij verschillende workshops aan. Geloof je bijvoorbeeld ook dat een gezamenlijke focus de impact op je handelen kan vergroten? Bezoek dan in ieder geval onze workshop Doelen stellen waarin je binnen een half uur tot concrete en actiegerichte doelen kan komen.

Of ben je meer geïnteresseerd in een workshop Feedback geven en ontvangen of een workshop Kaizen (hoe achterhaal je de kern van een probleem voordat je tot verbeteracties over gaat). Neem je collega’s mee zodat je na deze workshops direct gezamenlijk aan de slag kunt.

Ook docenten en schoolleiders die al eerder op een leerKRACHT bijeenkomst zijn geweest zijn van harte welkom om de instrumenten nogmaals te ervaren.

We zien er naar uit om bij te dragen aan het creëren van meer werkplezier en aan het helpen bouwen van een werkomgeving waar samenwerken vanzelfsprekend is.

Het leerKRACHT Lab

Wanneer:
15 november 2017 van 16.00 tot 17.30 uur
Binnenlopen vanaf 15.45 uur

Waar:
De Kolom, Oostzanerdijk 139 Amsterdam Noord

Meld je HIER aan voor het het leerKRACHT Lab

Deelname is gratis.

Deel dit bericht:

Dit vind je misschien ook interessant