Sfeerbeeld van een congres

leerKRACHT op jaarcongres van de Vereniging van Hogescholen

Samen Elke Dag een Beetje Beter in Lerarenopleidingen en PABO’s: Kan Dat?

Wil je hogere kwaliteit? Wil je iedereen in je team meenemen? Wil je een professionele cultuur? Het geheime recept daarvoor heet ‘Elke Dag Samen een Beetje Beter’ waar stichting leerKRACHT stormenderhand het onderwijs mee verovert. Na haar start met 15 pilotscholen in 2012-2013 doen nu al 476 scholen met leerKRACHT mee, waaronder 6 PABO’s. Ze zijn trots op wat ze bereiken en delen dat graag met jullie. Dat doen ze in een workshop op het jaarcongres van de Vereniging van Hogescholen van 6 april.

Wat ga je leren als je naar hun sessies komt:

• Een simpele manier om lange vergaderingen in te korten én ze effectief te maken
  • De juiste wijze om als teamleider tijd vrij te maken voor je team
  • Vier methoden om als schoolleiding je hele team te mobiliseren
  • Hoe je als team de werkdruk onder controle krijgt
  • Waarom ‘grote stappen snel thuis’ het altijd aflegt tegen heel veel kleine verbeteringen
  • De juiste manier om feedback te geven aan collega’s, zonder dat dat ten koste gaat van jullie relatie

Onze workshop is van 14:45-15:45 uur op donderdag 6 april. Werk je op een PABO of op een lerarenopleiding, kom naar het jaarcongres vereniging hogescholen en meld je aan voor deze leerKRACHT-workshop. Je gaat er veel plezier van hebben op je school.

Jaarcongres van de vereniging van hogescholen