Samen sterk met het Bord in de Klas

Waarom een Bord in de Klas?

Wat is het allerbelangrijkste dat je leerlingen kunt meegeven en waar ze de rest van hun leven profijt van hebben? Eigenaarschap. Op twee fronten: op hun welbevinden en op hun ontwikkeling. Hiermee geef je ze gereedschap in handen waarmee ze leren om zelf invloed uit te oefenen op hun leven. Het Bord in de Klas helpt jou en de leerlingen enorm om dit proces te ondersteunen. Het versterkt eigenaarschap en daarmee ook betrokkenheid, motivatie, saamhorigheid en zelfvertrouwen. Het resultaat: een goede sfeer en een fijn werkklimaat waardoor leerlingen tot leren komen.


Voor wie is een Bord in de Klas geschikt?

Het Bord in de Klas is geschikt voor leerlingen van groep 1 tot en met 8. Je kunt het bord namelijk aanpassen naar leeftijd en niveau door bijvoorbeeld meer met icoontjes of symbolen te werken en minder met tekst.


Hoe werkt het Bord in de Klas in de praktijk?

Er hangt een whiteboard in de klas waarop doelen staan die leerlingen willen bereiken en acties die ervoor gaan zorgen dat ze de doelen halen. Maar er is op het bord ook ruimte om aan te geven hoe het met leerlingen gaat en welke successen er te vieren zijn. Leerlingen krijgen invloed op wat er gebeurt in de klas. Sterker nog, zij leiden zelf de wekelijkse bordsessie. Daarbij bedenken ze als klas wat zij willen bereiken en hoe ze elkaar kunnen helpen. Duizenden leraren en hun leerlingen in heel Nederland werken hier al mee, en met succes. In de video’s hoor je de ervaringen van andere leraren en leerlingen.


Wat krijg je als je kiest voor het Bord in de Klas?

Voor scholen met (kwetsbare) leerlingen heeft Stichting leerKRACHT een starterspakket samengesteld. Daarmee krijg je voor één of meer klassen alles wat je nodig hebt om te starten: whiteboards en toebehoren als je dat zelf nog niet hebt, begeleiding door middel van een workshop, toegang tot onze online academie en een stappenplan op papier. Ga daarna lekker aan de slag en je hebt dit met je klas zo onder de knie!

Dit zeggen leraren over Bord in de Klas:

Dit zeggen leerlingen over Bord in de Klas:


De opties waar je uit kunt kiezen:

OptiesTypeKosten
Optie 1Workshop (2 uur)€ 250
Optie 2Workshop (2 uur) + whiteboardset€ 375
Optie 3Workshop (4 uur)€ 500
Optie 4Workshop (4 uur) + whiteboardset€ 625
Optie 5Workshop (4 uur) + 2x whiteboardset€ 750
Optie 6Workshop (4 uur) + 2x whiteboardset + extra consult€ 875
Optie 7Workshop (4 uur) + 2x whiteboardset + 2x extra consult€ 1.000

* Bij elke optie zit standaard instructiematerialen en toegang online academie.
* Whiteboardset bestaat uit whiteboard (90x120), wisser, markers en magneten.
* Workshops zijn voor leraren, workshop 2 uur max. 3 leraren, workshop 4 uur max. 8 leraren.