Vacature Medewerker Centraal Team

Een leuke collega voor in ons Centraal Team

Wij zoeken een enthousiaste starter (HBO/WO) uit de omgeving Utrecht die ons team komt versterken voor een periode van minstens een jaar, 3 à 4 dagen per week, vanaf augustus.

Wie zijn wij?

• Stichting leerKRACHT, een goededoelenstichting, wil het Nederlands onderwijs verbeteren en kansenongelijkheid écht aanpakken
  • Dat doen we door op scholen een cultuur te creëren waarbij leraren samen met hun leerlingen het onderwijs verbeteren
  • Zo samenwerken op school leidt tot beter onderwijs, betrokken leerlingen en meer werkplezier voor leraren
  • Door onze impact zijn wij in zes jaar gegroeid van niks naar 750 deelnemende scholen: 1 op de 10 van alle Nederlandse scholen
  • Op ons kantoor in Utrecht werkt het Centraal Team van 7 mensen aan de ontwikkeling en uitvoer van het programma op de deelnemende scholen
  • We vormen een hecht, gepassioneerd en hardwerkend team wat samenwerkt met 40 coaches verdeeld over het hele land

Hoe werken wij?

We zijn een zelf-organiserend team, werkend op de agile manier, waar we met z’n allen verantwoordelijk zijn van A tot Z. Daarbinnen neemt ieder een deel van de taken voor z’n rekening. We hebben overzicht in wat er moet gebeuren, verdelen het werk, en voeren zelfstandig een deel van de taken uit – hierbij vraag je tijdig om hulp en denk je met collega’s mee. Onderling vertrouwen, daadkracht en de leerKRACHT-kernwaarde ‘elke dag samen een beetje beter’ staan voor ons centraal.

Waar bestaat het werk uit?

Voorbeelden van processen waar je aan zult werken zijn:

• Inschrijvingen voor ons programma en onze bijeenkomsten voor geïnteresseerde scholen
  • De opstart van deelnemende scholen aan het begin van het schooljaar
  • De organisatie van de bedrijfsbezoeken, waar onze scholen aan deelnemen
  • De ondersteuning van scholen bij gebruik van onze online tools
  • Het actualiseren van onze online leeromgeving

Wat moet je kunnen?

• Je werkt veel met Microsoft Office, Salesforce, WordPress, Google Drive en andere digitale programma’s. We zoeken daarom iemand die handig is met computers en de programma’s die we gebruiken snel eigen maakt. Goede excel-skills zijn een pré!
  • Je taken zijn heel divers. Het is dus belangrijk dat je snel kunt schakelen en dat je zelfstandig bent, verantwoordelijkheid neemt, initiatief toont en (op tijd) om hulp vraagt.
  • Tenslotte is het belangrijk dat je secuur werkt en het overzicht kunt bewaren. Je zoekt in een proces continu naar verbeteringen, hoe kan het nog beter of efficiënter?

Wat bieden we?

• Een start-up cultuur in een gepassioneerd, informeel team
  • Een ambitieuze werksfeer waarin je je kan ontwikkelen
  • Betekenisvol werk, waar jij het verschil maakt voor miljoenen leerlingen
  • Een klein en wendbaar team dat elke dag zoekt naar verbetering
  • Ruimte om te experimenteren en nieuwe dingen te leren
  • Je salaris bepalen we in goed overleg op basis van je leeftijd en ervaring
  • Standplaats Utrecht (3 dagen per week, 1 dag thuiswerk mogelijk)
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. een voltijds aanstelling)

Interesse?

Stuur vóór 16 juni je CV en motivatiebrief naar Milou Reincke (miloureincke@stichting-leerkracht.nl). Ook voor vragen of meer informatie kun je uiteraard contact opnemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.