De webinars van Stichting leerKRACHT

Kijk ze hier terug

Ontdek wat de leerKRACHT-aanpak voor jouw school kan betekenen

Met de leerKRACHT-aanpak creëer je op school een cultuur van Elke Dag Samen Een Beetje Beter, met als resultaat:

• Nóg beter onderwijs
  • Meer leerplezier voor de leerling
  • Meer werkplezier voor de leraar

(Hoe) werkt dat?

Je ontdekt het in deze gratis webinars

Bekijk onze webinars uit het verleden hier terug

Het Bord in de Klas

In dit webinar van 40 minuten nemen we je stap voor stap mee in hoe het bord werkt, hoe je ermee in je klas start en wat het effect is. In dit webinar vertellen leraren Marjolein en Lotte over hun ervaringen met het Bord in de Klas. Waarom en hoe zijn ze ermee begonnen? Wat is dat eigenlijk, een bordsessie? En hoe geven ze er hun eigen draai aan...

Het bord in de klas versterkt eigenaarschap, betrokkenheid en groepsvorming bij de leerlingen. Het is een middel om doel- en actiegericht samen te werken. Het bord biedt richting, inzicht en structuur. Zelf ermee aan de slag? Bekijk ons uitgebreide instructiemateriaal.