Jubileum Stichting leerKRACHT 16 november 2023

Kijk je mee op donderdag 16 november?

Het plenaire deel van het programma streamen we live op onze website (homepage).

Programma

Het programma bestaat uit twee delen. Een plenair live programma dat we naar alle locaties streamen, vervolgens eten en drinken en op elke locatie een lokaal programma. We beginnen om 16.30 uur en eindigen om 20.00 uur met tussendoor een hapje en een drankje. We sluiten af met een borrel tussen 20.00 en 21.00 uur.  

In het plenaire programma onder meer een boodschap van minister Mariëlle Paul, onderwijssocioog Iliass el Hadioui over kansengelijkheid en de kracht van de leraar. Leraren Daisy Mertens (po), Jasper Rijpma (vo) en René Broek (mbo) delen in ‘De stelling van de leraar’ hun toekomstwens voor het beroep en deelt Paul Rutten in ‘Spark en Sustain’ inzichten uit onderzoek naar schoolsystemen wereldwijd.  

Met natuurlijk veel ruimte om kennis en inspiratie uit te wisselen, successen te delen en oude en nieuwe bekenden te ontmoeten.  

jubileum leerKRACHT

Over deze bijeenkomst:

Tien jaar geleden werd stichting leerKRACHT opgericht. Geboren vanuit de overtuiging dat elke leerling het best mogelijke onderwijs verdient. Vanuit de overtuiging dat wanneer leraren en schoolleiding het heft in handen nemen en werken aan doelen die zij belangrijk vinden, leerlingen meer kansen krijgen en het onderwijs duurzaam beter wordt. Op donderdag 16 november 2023 vieren wij dit op vijf plekken in Nederland. 

Aanmelden is niet meer mogelijk. Kijk live mee op donderdag 16 november vanaf 16.45, op de homepage van deze website.