Inschrijven voor het leerKRACHT-programma

Ben je enthousiast geworden over onze stap-voor-stap aanpak naar meer werkplezier, betrokken leerlingen en nog beter onderwijs? Meld je school dan aan voor deelname aan leerKRACHT.

Ga naar het inschrijfformulier

Binnen twee weken nadat wij dit inschrijfformulier hebben ontvangen, nemen wij contact met je op voor een (vervolg)gesprek. Na dit gesprek sturen we je een overeenkomst, waarmee je jouw deelname definitief bevestigt.

Wat is het effect van werken met leerKRACHT?

Basisschool De Hildegaert uit Rotterdam werkt nu 3 jaar met de aanpak van Stichting leerKRACHT. We vroegen adjunct directeur Anita Perdok wat het haar school heeft opgeleverd. Haar conclusie: 'je kan het niet meer niet doen...'
Luister naar haar verhaal.

Heb je al eerder aan leerKRACHT deelgenomen, maar kan je wel een opfrisser gebruiken? Meld je dan aan voor het inspiratieprogramma.

Ruim 600 scholen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo, pabo’s en lerarenopleidingen werken al met Stichting leerKRACHT en zijn trots op wat ze bereiken.

Hoe werkt de aanpak van Stichting leerKRACHT?

Ga naar het inschrijfformulier