Webinar op een leerKRACHT-school

Ben je benieuwd naar de inhoud van de leerKRACHT-aanpak én wil je zelf ervaren hoe scholen met onze aanpak werken? Na de zomervakantie (september/oktober) gaan we weer digitaal bij verschillende leerKRACHT-scholen op bezoek en ben je in de gelegenheid om live al je vragen voor te leggen.

Interesse? Meld je hiernaast vast aan en dan houden wij je op de hoogte zodra de nieuwe data bekend zijn.

Óf bekijk een van onze webinars die we samen met een aantal leerKRACHT-scholen hebben georganiseerd. In deze webinars staat het verhaal van de school centraal en nemen verschillend schoolleiders, leraren en docenten je meenemen in hun ervaringen met leerKRACHT.

PO


Het verhaal van de Burgemeester W.A. Storkschool in DwingelooIn het webinar zijn we in gesprek gegaan met Joke Germans (schoolcoach) en Valentine de Ruyter (schoolleider) van de Burgemeester W.A. Storkschool. Zij laten je in 60 minuten zien en horen hoe de leerKRACHT-aanpak werkt en wat het hen oplevert.

Schrijf je nu in en bekijk het webinar direct!Dit webinar hebben we op 14 april 2020 opgenomen en heeft een duur van 59:40 minuten.

VO


Het verhaal van Christelijk College De Populier in Den HaagIn het webinar zijn we in gesprek gegaan met Arjan van der Meij (docent) en Marco Sturing (conrector) van de Populier in Den Haag. Zij laten je in 60 minuten zien en horen hoe de leerKRACHT-aanpak werkt en wat het hen oplevert.

Schrijf je nu in en bekijk het webinar direct!Dit webinar hebben we op 19 mei 2020 opgenomen en heeft een duur van 57:40 minuten.

MBO


Het verhaal van team Pedagogisch Werk en Onderwijs van ROC Midden NederlandIn het webinar zijn we in gesprek gegaan met Monique Greefhorst (schoolcoach) en Anita Hofland (teamleider) van het ROC Midden Nederland. Zij laten je in 60 minuten zien en horen hoe de leerKRACHT-aanpak werkt en wat het hen oplevert.

Schrijf je nu in en bekijk het webinar direct!Dit webinar hebben we op 17 juni 2020 opgenomen en heeft een duur van 56:57 minuten.