Vacatures bij Stichting leerKRACHT

Werken aan nóg beter onderwijs

Stichting leerKRACHT wil een beweging creëren in het hele Nederlandse onderwijs waarin ‘elke dag samen een beetje beter’ de norm is. Waarom? Omdat in zo’n cultuur een school duurzaam beter wordt en we zo het onderwijs voor miljoenen leerlingen versterken. Onze aanpak is gebaseerd op bewezen resultaten met onderwijsverbetering in binnen- en buitenland, ervaringen uit het bedrijfsleven met het implementeren van een verbetercultuur (LEAN) en de lessen van honderden scholen die met leerKRACHT samenwerken. Wij laten ons in ons handelen leiden door vier kernwaarden: voor de leerling, vertrouwen in de kracht van leraren, elke dag samen een beetje beter en duurzame verandering. En daarmee helpen we scholen nog beter te worden.

Wil jij deel uitmaken van deze beweging? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Wij willen met ons team een afspiegeling van de samenleving zijn, waarbinnen verschillende perspectieven en achtergronden vertegenwoordigd zijn. Daarom ontvangen we graag reactie van mensen met verschillende culturele achtergronden

Openstaande vacatures

We hebben een vacature open staan voor een expertcoach in de regio Brabant / Limburg.