Vacatures bij Stichting leerKRACHT

Werken aan nóg beter onderwijs

Stichting leerKRACHT wil een beweging creëren in het hele Nederlandse onderwijs waarin ‘elke dag samen een beetje beter’ de norm is. Waarom? Omdat in zo’n cultuur een school duurzaam beter wordt en we zo het onderwijs voor miljoenen leerlingen versterken. Onze aanpak is gebaseerd op bewezen resultaten met onderwijsverbetering in binnen- en buitenland, ervaringen uit het bedrijfsleven met het implementeren van een verbetercultuur (LEAN) en de lessen van honderden scholen die met leerKRACHT samenwerken. Wij laten ons in ons handelen leiden door vier kernwaarden: voor de leerling, vertrouwen in de kracht van leraren, elke dag samen een beetje beter en duurzame verandering. En daarmee helpen we scholen nog beter te worden.

Wil jij deel uitmaken van deze beweging? Bekijk dan onze vacatures.

Op dit moment staan er geen vacatures open.

Wat kun je doen als je ons actief wilt ondersteunen, maar er geen vacature voor je is?

De beste manier om nog beter onderwijs en meer leerplezier te bereiken voor honderden of duizenden leerlingen is door hun scholen mee te laten doen aan leerKRACHT. Hoe krijg je dat voor elkaar?

Ken je een schoolleider of leraar, denk je dat die open staat voor een cultuur van ‘elke dag samen een beetje beter’, wijs hem of haar dan op leerKRACHT voor nog beter onderwijs, meer werkplezier van leraren en meer leerplezier van leerlingen.

Daarvoor kun je heel handig onze brochure gebruiken, download die hier.