Wil je meer weten over leerKRACHT?


Ga met ons in gesprekVolg een webinarSchrijf je inWil je weten wat leerKRACHT voor jouw school kan betekenen? Hoe het aansluit bij jullie ambities en bij wat jullie al doen?

We maken graag een afspraak voor een (digitaal) kennismakingsgesprek om door te spreken wat we voor jouw school kunnen betekenen.


Wil je onderzoeken of leerKRACHT ook iets voor jou is? Meld je dan aan voor één van onze webinars.

Elke maand organiseren we interactieve live webinars (voor PO, VO en MBO) om je te laten zien hoe je het onderwijs op jouw school kan verbeteren. En hoe je echt resultaat boekt.


Heb jij inmiddels genoeg informatie en wil jij met je team aan de slag op jouw school om het onderwijs te verbeteren? Schrijf je dan in.

Let op dat het aantal scholen dat gaat starten met leerKRACHT snel stijgt. We willen zoveel mogelijk scholen de kans geven om na de zomervakantie te starten. Wil je gegarandeerd zijn van onze begeleiding vanaf de zomervakantie? Dan vragen we je om je uiterlijk 19 juni in te schrijven.


Meer informatie?

Wil je nog meer lezen over de leerKRACHT-aanpak, het effect wat het teweeg brengt en wat het vergt van jullie als school?

Download dan onze brochures.

Vacatures bij Stichting leerKRACHT

Wil jij samen met leraren en schoolleiders werken aan het ontwikkelen van een cultuur van elke dag samen een beetje beter? Waar werkplezier, betrokken leerlingen en beter onderwijs centraal staan?

Neem dan een kijkje bij onze openstaande vacatures