Regionale leerKRACHT informatiebijeenkomsten

Wil jij van een andere school in jouw regio horen hoe het is om het onderwijs op school ‘Elke dag samen een beetje beter’ te maken?

Wil je werken aan verbetering van het onderwijs op jouw school? En zoek je een manier om als onderwijsteam goed samen te werken?

Inmiddels weten we wat de sleutel is naar nog beter onderwijs: leraren/docenten, die in kleine, hechte teams samen het onderwijs verbeteren. Teams die vanuit gemeenschappelijke visie doelen stellen die zij belangrijk vinden voor hun leerlingen/studenten en zo resultaat boeken.

Zo creëert leerKRACHT een verbetercultuur op scholen: een cultuur waarin leraren van elkaar leren en samen met hun schoolleider en leerlingen elke dag het onderwijs een beetje beter maken.

In onze regionale informatiebijeenkomsten kun je horen en ervaren hoe leerKRACHT in de praktijk werkt. Neem vooral je collega’s mee!

informatiebijeenkomst op school

Direct inschrijven voor een regionale informatie bijeenkomst?

Deze fysieke bijeenkomsten zijn voor leraren, intern begeleiders en schoolleiders die zich oriënteren op deelname aan leerKRACHT

Kentalis College Arnhem

25 mei 15:30 - 17:00

De Kleine Vliegenier in Utrecht

1 juni 15:00 - 16:30

Het Baken Park Lyceum in Almere (VO)

7 juni 15:30 - 17:00

OBS Het Zand in Utrecht

8 juni 15:00 - 16:30

Lea Dasbergschool in Zutphen

14 juni 15:30 - 17:00

Van Harte School in Houten

21 juni 15:30 - 17:00

Deelnemen aan de informatiebijeenkomsten is kosteloos. Stichting leerKRACHT maakt dit mogelijk met giften van goede doelenfondsen.

De verbetercultuur is opgenomen in de bewezen effectieve interventies van het NPO. Daarmee geeft het ministerie je de mogelijkheid het NPO-geld voor leerKRACHT in te zetten.