Regionale leerKRACHT informatiebijeenkomsten

Wil jij van een andere school in jouw regio horen hoe het is om het onderwijs op school ‘Elke dag samen een beetje beter’ te maken?

Wil je werken aan verbetering van het onderwijs op jouw school? En zoek je een manier om als onderwijsteam goed samen te werken?

Inmiddels weten we wat de sleutel is naar nog beter onderwijs: leraren/docenten, die in kleine, hechte teams samen het onderwijs verbeteren. Teams die vanuit gemeenschappelijke visie doelen stellen die zij belangrijk vinden voor hun leerlingen/studenten en zo resultaat boeken.

Zo creëert leerKRACHT een verbetercultuur op scholen: een cultuur waarin leraren van elkaar leren en samen met hun schoolleider en leerlingen elke dag het onderwijs een beetje beter maken.

In onze regionale informatiebijeenkomsten kun je horen en ervaren hoe leerKRACHT in de praktijk werkt. Neem vooral je collega’s mee!

informatiebijeenkomst op school

Op dit moment zijn er geen informatiebijeenkomsten gepland.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Wil jij weten hoe het staat met de verbetercultuur op school?

Dan kun je onze verbetercultuur-zelfscan doen.

Wil jij zelf aan de slag met jouw team of klas?

Kijk hier hoe jij nu al jouw onderwijs kan verbeteren.

Deelnemen aan de informatiebijeenkomsten is kosteloos. Stichting leerKRACHT maakt dit mogelijk met giften van goede doelenfondsen.

De verbetercultuur is opgenomen in de bewezen effectieve interventies van het NPO. Daarmee geeft het ministerie je de mogelijkheid het NPO-geld voor leerKRACHT in te zetten.