leerKRACHT is aanwezig op de NOT

NOT leerKRACHT

LeerKRACHT, wat is dat nou precies? Als jij je dat ook wel eens afvraagt hebben we goed nieuws voor je: wij zijn aanwezig op de NOT. Je kunt daar eenvoudig met ons in gesprek of op je eigen houtje de power van een verbetercultuur ontdekken. Loop even langs in hal 3!

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is het grootste vak-event voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs. Van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 januari in de Jaarbeurs (direct naast het station) in Utrecht.

Verbetercultuur op jouw school

Onderzoek van de onderwijsinspectie en van McKinsey toont aan wat een verbetercultuur betekent voor leerlingen én leraren: scholen met een verbetercultuur bereiken simpelweg méér met hun leerlingen. In grote delen van het Nederlandse onderwijs is zo’n verbetercultuur echter niet of slechts in beperkte mate aanwezig, terwijl in bedrijven deze manier van werken wordt omarmd. Daarom werken wij aan een verbetercultuur in het onderwijs, voor álle leerlingen. Elke dag samen een beetje beter.

Antwoord op al je vragen

Onze eigen Expertcoaches, echte verbetercultuur-evangelisten, bemannen de stand. Zij kunnen als de beste inschatten wat een verbetercultuur voor de leerlingen, scholieren of studenten op jouw school kan betekenen. Ze hebben een antwoord op al je vragen zoals bijvoorbeeld wat een verbetercultuur nou precies is en hoe je er aan kunt bouwen. Onze Expertcoaches helpen je graag verder, rekening houdend met de situatie op jouw school.

Algemene kennismaking

Daarnaast bieden we je een eerste algemene kennismaking met leerKRACHT. Je leert de instrumenten kennen die centraal staan in onze werkwijze, waarmee al meer dan 1.300 scholen aan hun verbetercultuur bouwen. We laten concrete opbrengsten zien die scholen voor hun leerlingen realiseerden. Via video neem je een kijkje op scholen die met leerKRACHT werken: hoe ziet dat er in de praktijk uit? Je kunt de stand zelf bekijken of een Expertcoach geeft tekst en uitleg. Net wat je wil en net wat er past in jouw beursprogramma.

Workshops

Ten derde bieden we elke beursdag (behalve de zaterdag) een workshop van drie kwartier waarin je actief aan de slag gaat op de leerKRACHT manier. Zo leer je al doende leerKRACHT nog beter kennen en krijg je een beter beeld van wat een verbetercultuur is. Je kunt je aanmelden voor de workshop in onze stand of, als je liever direct aan de workshop deelneemt, via de site van de NOT.

Hoge werkdruk, waarom tóch naar de NOT?

In één dag(deel) ben je op de hoogte over ontwikkelingen in onderwijs. Actuele onderwerpen zoals basisvaardigheden en het lerarentekort komen aan bod. Je investeert in jouw professionele ontwikkeling op een eenvoudige manier; onder één dak tonen honderden exposanten je nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Op de NOT doe je nieuwe ideeën en inspiratie op, waarmee je vol energie het verschil blijft maken voor jouw leerlingen, scholieren en studenten. En last but not least: het is gewoon een superleuk en gezellig uitje voor jou en je collega’s!

Tot ziens op de NOT!

Aanmelden is noodzakelijk om de NOT te bezoeken (toegang is gratis).

Openingstijden NOT:

dinsdag 24 januari 10.00-17.00

woensdag 25 januari 10.00-19.30 (avondopenstelling!)

donderdag 26 januari 10.00-17.00

vrijdag 27 januari 10.00-17.00

zaterdag 28 januari 10.00-17.00

Zien we jou op onze stand op de NOT?

Meld je dan gratis aan via onderstaande button

Aanmelden

NOT
beeld NOT

Kom je niet naar de NOT maar wil je wel meer horen? Bezoek dan één van onze informatiebijeenkomsten of volg een webinar.

Informatiebijeenkomsten Webinar