Partners van Stichting leerKRACHT

Stichting leerKRACHT is een stichting zonder winstoogmerk met de ANBI-status. Wij worden – zonder dat wij daarvoor betalen – gesteund door onderwijsorganisaties, bedrijven, instellingen en goededoelenfondsen.

Ondersteuning bij ‘elke dag samen een beetje beter’-werkbezoeken

We gaan jaarlijks met circa 1.000 leraren, schoolleiders en bestuurders kijken bij bedrijven, ziekenhuizen en andere instellingen die werken met Lean of Agile/Scrum. Die bezoeken inspireren, doordat deelnemers op de werkvloer het enthousiasme en het effect van deze manier van werken zien.

Werken jullie als bedrijf, ziekenhuis of instelling met continu verbeteren (Lean, Agile-scrum) en wil je helpen het onderwijs voor duizenden leerlingen te verbeteren? Meld je dan aan als locatie voor een bedrijfsbezoek voor onze scholen. Lees hier meer over hoe zo’n bezoek werkt en meld je aan.