St Willibrordus Schiedam bordsessie leerKRACHT

Medezeggenschapsraad

Zit jij als ouder in de ouderraad of MR? Dan voel je je betrokken bij het onderwijs van jouw kind. Maar hoe goed is het onderwijs op jouw school? Lees meer!
leerlinggericht werken

Effectieve leerlingbesprekingen

4 praktische voorbeelden van een leerlingbespreking waar minder vergaderd wordt en meer bereikt wordt!
schoolkeuze

Schoolkeuze vo

De schoolkeuze kan bepalend voor de toekomst van je kind zijn. Overdreven? Nee. In dit blog 3 valkuilen en 3 tips om een goede school te kiezen!
thuisonderwijs

Hulp voor ouders en kinderen: geef aandacht en structuur via een bordsessie

Deze blog biedt tips voor ouders om met een fysiek planbord hun kinderen en zichzelf te helpen om rust en regelmaat te creëren.

Formatief handelen

Aan de slag met formatief handelen? 3 praktische tips waarmee je samen met collega's en leerlingen stap voor stap bouwt aan formatief handelen.

Burgerschapsvorming

Aan de slag met Burgerschapsvorming? We geven drie praktische instrumenten om burgerschapsvorming dagelijkse handen en voeten te geven!
ouderbetrokkenheid onderwijs

Ouderbetrokkenheid

Ouderbetrokkenheid is de betrokkenheid van ouders bij de opvoeding en het onderwijs van hun kind. Een samenwerking tussen ouders en school betekent een betere ontwikkeling van het kind.
kennisbank

Kennisbank

Zoek je meer diepgang rondom een bepaald aspect van continu verbeteren? Ben je benieuwd hoe je leerKRACHT specifiek kunt inzetten voor een bepaald didactisch concept? Raadpleeg dan de Kennisbank met meer dan 50 artikelen met praktische tips, achtergronden en doorverwijzingen rondom verschillende onderwijsthema's.